Даяна Начева, ДФК®

Независим финансов консултант с опит в личните и семейни консултации. Член на Института на дипломираните финансови консултанти от 2017 г. и мениджър на уебсайта за финансови сравнения Financer.com за България.Издържала успешно Мастърклас за Житейско финансово планиране.

Парите ви съществуват, за да ви дадат свобода и спокойствие, а не стрес и притеснения. Ако не сте сигурни, че ги управлявате по най-добрия начин, не се колебайте да ме потърсите – първата ни среща ще бъде неангажираща и безплатна, за да се запознаете с начина ми на работа и да споделите от какво се нуждаете. Имам опит както в инвестициите и кредитирането, така и в областта на застраховането и планирането на пенсионния доход. Мога да бъда полезна както при разрешаването на конкретен казус, така и при изграждането на комплексен план за вашите финанси.

Повишаването на финансовата грамотност е моята страст – можем да си партнираме и в тази посока чрез образователни лекции и публикуване на полезно съдържание за личните финанси.

М: +359887615198

E-mail: dayana.nacheva.dfk@gmail.com