Елена Клисарска, ДФК®

Вярвам, че можете да постигнете СПОКОЙСТВИЕ със собствените си пари!

Предизвиквам бъдещето като предоставям услуга, която изразява вярата ми в необходимостта да бъдете ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ и СТАБИЛНИ с това, което печелите!

Тази услуга ще Ви помогне да постигнете ПОВЕЧЕ в това, което е ВАЖНО за Вас!

Това е услуга, която е начин на мислене и на поведение на свободните хора.

Защото тя ще ви помогне да поддържате желания начин на живот без страх и опасения, че парите ви ще свършат, каквото и да става.

Услугата е Житейско финансово планиране. 

За кого е тя?  

За тези, които желаят да контролират съдбата си в максимално възможна степен. За тези, които знаят как да печелят за хляба си, че и отгоре. За тези, които са резултат на това, което са, благодарение на собствените си усилия…/из Манифест на Нашата финансова независимост, прикачен файл/ 

Искте ли да се срещете с мен? 

Обадете се и ще се уговорим за среща, на която аз ще разбера нещо за вас, а вие ще можете да разберете нещо за начина, по който работя.  Срещата не е обвързваща и само ако решите, че предлаганата услуга е от интерес за вас, ще продължим заедно към постигане на Вашите житейски цели и мечти 🙂

Аз съм Елена Клисарска,  Дипломиран финансов консултант и член на Института за дипломирани финансови консултанти. Магистър по икономика с над 10 г. професионален опит.  Повече от  3 г. работи в областта на личното финансово планиране, личен финансов консултант на експерти и мениджъри от големи международни компании като Монделийз България ЕООД, Jacobs Douwe Egberts, Байер България ЕООД, CMS.

Eлена Клисарска

ел. поща: klisarska.elena@gmail.com

тел.: 0879 69 01 73