Блог » Онлайн семинар на тема P2P инвестиции, 24.11.2022г. от 18:00 часа

Онлайн семинар на тема P2P инвестиции, 24.11.2022г. от 18:00 часа

На 24.11.2022г., Благовест Караджов, управител в инвестиционната P2P (peer to peer) платформа iuvo, ще представи пред дипломираните финансови консултанти:

1. Какво е P2P?
2. Какво представлява iuvo?
3. Как се структурират продуктите от iuvo? Т.е. какво купува клиента?
4. Продукти на iuvo с фиксирана доходност срещу такива с плаваща
5. Ползи за клиентите и защита
6. Ликвидност

Г-н Караджов ще представи актуални данни за трендове, сравнения с други инвестиционни активи, и как това може да е средство за диверсификация в едно балансирано портфолио.

Семинарът е безплатен и е достъпен само за редовни членове на ИДФК. Покани ще бъдат изпратени своевременно чрез Google meet.

Визитка:

Благовест Караджов е управител в инвестиционната P2P (peer to peer) платформа iuvo. Той застава начело на компанията след повече от 20 години на ръководни позиции в различни компании с насоченост към иновациите и високите технологии. Благовест има опит в създаването и управлението на комплексни решения в областта на финтех, телекомуникациите и електронната търговия. Ръководил е дигиталната банка и дигиталните услуги на „Виваком“, а преди това е бил директор на платформите за услуги на най-големия кабелен оператор в България – Blizoo, както и CTO на Net Is Sat, един от първите интернет доставчици в страната. Магистър е по компютърни науки и комуникации.